Aktiviteter for barn og unge

Bli kjent med aktivitetene i Nittedal

I Nittedal er det masse spennende aktiviteter for barn og ungdom, her er en oversikt over de forskjellige. Her finner du alt fra fotball til sykling og dans.

Leder du en aktivitet og ikke kan finne den her, ta kontakt med oss så legger vi den inn.

Gjelleråsen idrettsforening - GIF

GIF har 7 aktivitetsgrupper og tilbud til alle ungdommer i alderen 13-18 år. Vi har ungdomsklubb, åpen hall, Gocart, fjell- og alpinturer. I tillegg arrangeres det sommerleir etter skoleslutt hvert år for barn 5-12 år med mange ulike aktiviteter.

Hakadal IL - HIL

Hakadal IL skal være et naturlig sosialt samlingspunkt der barn, ungdom og voksne møtes.

Nittedal IL - NIL

Nittedal Idrettslag er et fleridrettslag som dekker idrettene fotball, ski, friidrett, innebandy og tennis, og som i tillegg har et bredt tilbud til de yngste gjennom allidretten.

Ungdomstilbud

Nittedal kommune driver fire ungdomstilbud fordelt på tre steder, Li Skole, Nittedal Ungdomsskole og Hakadal Ungdomsskole. Tilbudet retter seg mot barn- og ungdom i klassetrinnene 5 - 10.

Annet

Vi har også andre aktiviteter som ikke er under en idrettsforening. Bli kjent med de under her.
Nittedal Taekwondoklubb For alle som er interessert i Taekwondo er Nittedal Taekwondo midt i blinken. Fra 1-10klasse og voksen, vi tar imot alle.

Kontakt oss

Er du en leder for en aktivitet i Nittedal og kan ikke finner din aktivitet her? Ta kontakt med oss så legger vi den inn, eller om du har andre spørsmål.