Design AS - En pådriver for bygdas næringsliv

Jobbe i Nittedal
Publisert på
nettsiden__Forsidebilder (5).png
Tekst: Julie Marie Jappee
Foto: Lin Kværnhaug (Studio LK)
  • Del:

En pådriver for bygdas næringsliv

Visste du at det er en lokalt bedrift som står bak både skilting og dekor på Kulturverket Flammen? Eller at den samme bedriften leverer skilt til alt fra spisesteder på Gardermoen til små skilt på Aas Gård golfpark? Snart vil du også kunne se resultatet av Design AS sitt arbeid på den nye Nittedal ungdomsskole. Vi har tatt en prat med personen bak Design AS, Tarjei Evensen, om fordelene ved lokale samarbeid i Nittedal og hvordan vi alle kan tjene på å benytte oss av det som finnes i bygda.Tarjei har mange tanker rundt fordelene lokale samarbeid i Nittedal har. Vi møter han i Skytta næringspark der Design AS er omgitt av både små og store bedrifter. Vi forstår fort at dette er en person som i stor grad bryr seg om næringslivet i Nittedal, og som er opptatt av hvordan lokale bedrifter kan benytte seg av hverandre.
 

“Det er viktig at man ser etter og spør lokale bedrifter, sånn at man har et lokalt alternativ der det er aktuelt”.

 
Tarjei trekker blant annet frem fleksibiliteten lokale samarbeid kan gi, og vi ser flere eksempler på at han selv benytter seg av bedriftene i området når han kan. Blant annet er Design AS i gangavstand til flere bedrifter som man kan spare både tid og penger på å velge, og vi er enige med Tarjei i at totalkostnaden fort kan bli lavere når man velger lokalt.


DESIGN AS 

Etablert: 2011

Antall ansatte: 2

Holder til: Industriveien 8, 1481 Hagan

Driver med: Skilt (med fokus på lysskilt og miljøskilt), dekor og parasoller
Nettside: https://www.designas.no/

Du finner Design AS  på facebook og Instagram.

 
For tiden holder Design AS på med et prosjekt med skilting på den nye Nittedal ungdomsskole, og gleden Tarjei viser over prosjektet smitter over på oss. Man blir rett og slett glad av å se at noen er så opptatt av at man benytter lokale bedrifter og ressurser når man kan. Samtidig merker vi at han har fokus på at man velges fordi man er det beste alternativet totalt sett, for Design AS er opptatt av å tilpasse seg etter det kunden ønsker og trenger. De er også opptatt av miljø og tilbyr blant annet skilt som er produsert på en mer miljøvennlig måte, såkalte miljøskilt.
 
Fleksibilitet handler ikke bare om hvor enkelt det er å komme seg til og fra, men også om hvordan man strekker seg litt lenger for å gi deg det du trenger. For den beste avtalen handler jo ikke nødvendigvis bare om den laveste prisen på det konkrete tilbudet, men også om prosessen, servicen og det endelige resultatet. Tarjei er opptatt av at en viktig del av det å fremme næringslivet i Nittedal er å sørge for at de hvert fall er tatt med i vurderingen når man inngår samarbeid eller kjøper varer og tjenester av andre bedrifter. “Det er så viktig å spørre!”


 
Design AS ønsker å være et naturlig alternativ når andre lokale bedrifter trenger skilting og dekor, og er på sin side opptatt av å vurdere andre bedrifter i Nittedal. Tarjei gir et godt bilde av hvordan det å bruke et lokalt nettverk bidrar positivt for hele bygda. Ikke bare for bedrifter, men også for menneskene og miljøet. Han trekker frem at ved å benytte lokale aktører kan vi også redusere det høye antallet “krysspendling” i Nittedal, for det er svært mye arbeidskraft som krysser kommunegrensen vår i dag. Ved å redusere krysspendligen vil vi kunne redusere både kostnader og miljøpåvirkningen.


 

Andre anbefalte artikler

Alpha Elektro – Lokalt fokus i 20 år

Jobbe i Nittedal

Scala Interiør - Den lille, koselige butikken med personlig service

Jobbe i Nittedal

Sparebank1 Nittedal - Lokalt kontor med nasjonal kompetanse

Jobbe i Nittedal