Andvord Grafisk - Kompetanse, kreativitet og erfaring samlet på ett sted

Jobbe i Nittedal
Publisert på
nettsiden__Forsidebilder (7).png
Tekst: Julie Marie Jappee
Foto: Lin Kværnhaug (Studio LK)
  • Del:

Kompetanse, kreativitet og erfaring samlet på ett sted

Har du noen gang tenkt på hvem som produserer stemmesedler, brosjyrer og annet materiell i forbindelse med norske valg? Vi skal være ærlige og innrømme at det hadde ikke vi. Likevel ble vi ganske stolte da vi oppdaget at dette produseres av Andvord grafisk, i Nittedal. Vi har tatt en prat med Dag Nyeggen og Tore Husbyn i Andvord grafisk.

 

Det er mye kompetanse, kreativitet og erfaring samlet hos Andvord grafisk. Kombinert med hyggelige mennesker som både er opptatt av og er gode på service, gir dette en bedrift full av gode hjelpere. Andvord grafisk holder til i Skytta næringspark, og er en grafisk bedrift som leverer digitale løsninger og trykksaker. De er også en bedrift med en lang og spennende historie.

 


Andvord Grafisk startet som en papir- og kontorrekvisitaforretning i Oslo helt tilbake på 1800-tallet, og ble raskt et møtested for flere av byens innbyggere. Butikken, da under navnet Rich. Andvord AS, var også et naturlig valg ved kjøp av kunst/skrivemateriell for flere av våre aller største kunstnere som Bjørnson, Ibsen og Grieg. Under 2. verdenskrig fikk lokalene til Rich. Andvord AS en viktig rolle for motstandsbevegelsen, og ble blant annet brukt til å lage falske papirer.

 

Siden den tid har det skjedd mye hos Andvord, og i januar 2018 flyttet de inn i Aller trykks tidligere lokaler i Skytta næringspark. Kanskje ikke så rart at man trenger god plass når man blant annet har Redningsselskapet, Norsk Folkehjelp, Thon Hotels og Staples på kundelisten.

Samtidig er de tydelige på at de ønsker å være et godt alternativ for både små og store bedrifter, for Andvord grafisk er opptatt av å være fleksible og tilpasse seg kunden. De ønsker rett og slett å gi kundene best mulig hjelp, og har blant annet svært mange ideelle organisasjoner på kundelisten.

 

ANDVORD GRAFISK 

Etablert: 1865

Antall ansatte: 48

Holder til: Brennaveien 20b, 1481 Hagan

Driver med: Publisering på papir og digitale medier. Totalleverandør av tjenester innen design, tekst/foto, trykk, variable data og logistikkløsninger.
Nettside: https://andvordgrafisk.no/
Du finner også Andvord Grafisk på Facebook 

Lokalene på Skytta gjør det mulig for Andvord Grafisk å trykke det meste av materiell i egne lokaler. Dette gjør produkter fra Andvord Grafisk svært kortreist og dermed også mer miljøvennlig. Det som trykkes hos Andvord Grafisk kvalifiserer blant annet til “Trykt i Norge”-merket, et kvalitetsstempel som viser at man gjennom å bruke Andvord også støtter lokalt næringsliv. Trykksaker fra Andvord Grafisk er også Svanemerket.

 

I dag har Andvord mange kunder som holder til i Oslo, men de håper også på å få flere lokale kunder fremover. For mange bedrifter i Nittedal vil ekopost være et gunstig alternativ, både store og små, i følge Dag og Tore. Ekopost innebærer at Andvord tar seg av jobben med å printe, konvoluttere, frankere og levere det kunden ønsker å sende via post. “Vi er jo en stor bedrift med mange utsendelser i post, noe som gir oss gode portopriser”, sier Tore. Våre stordriftsfordeler kommer selvsagt våre kunder til gode.

 

Andvord grafisk har blant annet produsert plakatene som er brukt i forbindelse med “fra Nittedal”-kampanjen, “10 grunner til å velge lokalt”.

 

Bruk av ekopost

Andvord overtar jobben med å printe, konvoluttere, frankere og levere post. Målet med ekopost er å spare kunden for tid og penger. Tid ved at man slipper å gjøre jobben selv, og penger ved at bedrifter som Andvord med stort volum ofte har lavere priser på porto.

 

I dag har Andvord grafisk mange store og anerkjente kunder, samtidig som de er opptatt av å også være et alternativ for de mindre bedriftene.

 

Andre anbefalte artikler

Alpha Elektro – Lokalt fokus i 20 år

Jobbe i Nittedal

Scala Interiør - Den lille, koselige butikken med personlig service

Jobbe i Nittedal

Sparebank1 Nittedal - Lokalt kontor med nasjonal kompetanse

Jobbe i Nittedal