Skog & Hage Nittedal - Leie, reparasjon og salg av maskiner til Nittedals mange hager

Jobbe i Nittedal
Publisert på

nettsiden__Forsidebilder (21).png
Tekst: Julie Marie Jappee
Foto: Skog og Hage Nittedal
  • Del:

Skog & Hage Nittedal leverer det meste av maskinene du trenger til utvendig bruk for hus, hage og hytte. Morten Flåhagen, som driver Skog & Hage Nittedal, er opptatt av å selge maskiner som varer, og som det er mulig å reparere. Det høres veldig fornuftig ut!

Morten ble ansatt som daglig leder for Skog & Hage Nittedal i 2010, og hadde allerede da lang erfaring med maskiner og motorer fra både inn- og utland. Til Nittedal tok han blant annet med seg erfaring fra motorsykkelverksted i Australia og salg av Toyota på Svalbard, i tillegg til å ha bodd og jobbet flere andre steder i Norge. Morten overtok Skog & Hage Nittedal i 2011, og syns Nittedal er en fin plass med veldig hyggelige mennesker.

Mortens kunder er for det meste privatpersoner, men han selger også til bedrifter. I dag har han kunder fra hele Østlandsområdet, og mener behovet for et sted å handle og reparere maskiner til hagen blir stadig større. Nå om dagen er det reparasjon og service på gressklippere som gjelder, og Morten har et tips til alle som ikke helt vet om gressklipperen vil starte i år. Han ser nemlig en tilbakevendende trend:

"Det er alltid ekstra pågang uka før 17. mai, for da er det mange som finner ut at gressklipperen ikke fungerer. Jeg anbefaler derfor at man sjekker gressklipperen i god tid før 17. mai, enten man skal kjøpe ny eller trenger service eller reparasjon på den man har".


Leie, reparasjon og service

Morten er opptatt av at ting skal vare, og han er ikke spesielt begeistret for at man bare kjøper og kaster. Da syns han det er bedre å kjøpe noe ordentlig man kan ha en stund, og som man har mulighet til å reparere. Morten både selger og reparerer blant annet tilhengere og gressklippere, og gleder seg over at kundene viser så stor takknemlighet når ting repareres.

Skog & Hage Nittedal AS


Etablert: 
1990

Antall ansatte: 1

Holder til: Hadelandsveien 666, 1482 Nittedal

Driver med: Leie, reparasjon og salg av maskiner til utvendig bruk. Selger og reparerer også tilhengere.

Nettsidehttp://www.altsomdurer.info/448748997

Du finner også Skog & Hage Nittedal på Facebook: https://www.facebook.com/skogoghagenittedal/?ref=page_internal


Dersom du trenger en maskin, men ikke skal eie den selv, har Morten også et alternativ - nemlig å leie! Hos Skog & Hage Nittedal kan du blant annet leie ryddesag, jordfreser og plenlufter. Du kan leie maskinene så lenge du vil, og prisene finner du på hjemmesiden til Skog & Hage Nittedal.

Lurer du på hvordan du skal gjøre plenen klar for vår og sommer, eller om gressklipperen trenger service? Morten er tilgjengelig på telefon innenfor butikkens åpningstider, og hjelper deg gjerne. Har du spørsmål om blomster er han visst ikke den rette å ringe, men maskiner - der har han både mye kunnskap og erfaring.    

outside of the store  image skog og hage lawn mower

Andre anbefalte artikler

Alpha Elektro – Lokalt fokus i 20 år

Jobbe i Nittedal

Scala Interiør - Den lille, koselige butikken med personlig service

Jobbe i Nittedal

Sparebank1 Nittedal - Lokalt kontor med nasjonal kompetanse

Jobbe i Nittedal