Bli bedre kjent med Würth Norge!

Jobbe i Nittedal
Publisert på

WURTH - FORSIDEBILDE.png
Tekst: Julie Marie Jappee/Netspire
Foto: Würth
  • Del:

Würth er et stort internasjonalt selskap som teller over 79.000 ansatte fordelt på over 80 land. Omtrent 110 av disse ansatte er tilknyttet hovedkontoret til Würth Norge, som holder til i store, fine lokaler på Holum skog, sør i Nittedal. Vi har tatt en prat med Emmili Edseth Holter, HR-medarbeider i Würth Norge.

Turstier og kunstpauser

Det kan nesten virke som Würth Norge har bygget et eget lite samfunn på Holum skog, med alt fra turstier til galleri - og en kantine hvor det ifølge Emmili er helt nydelige scones. Flere av de ansatte bruker turstiene flittig i all slags vær, og det er ingen tvil om at det høres fint ut å kunne koble av med en skogstur i lunsjen. Du har også mulighet til å ta en kunstpause om du ønsker det, bokstavelig talt. Würth har nemlig sitt eget galleri, som er gratis og åpent for alle.

Fasislitetene hos Würth legger til rette for en dynamisk jobbhverdag, med både åpent kontorlandskap, showroom og små kontorer. De har også eget treningsrom de ansatte kan benytte. Og drømmer du om å gå på ski til jobb? Ja det er mulig om du jobber hos Würth. Enda en fordel ved å jobbe i Nittedal!

Würth Norge

Etablert: 1973

Antall ansatte: Over 650

Holder til: Morteveien 12, Holum skog

Driver med: Leverandør av produkter, tjenester og kompetanse til fagfolk innen bygg og anlegg, bilbransjen og mekanisk/teknisk produksjon.

Nettside: https://nettbutikk.wuerth.no/

Rom for personlig og faglig utvikling

Würth er et godt sted å jobbe, der mange blir værende lenge. Faktisk har en ansatt ved hovedkontoret til Würth jobbet der i gjennomsnitt 15 år - det tyder jo på at det er et sted man trives! Vi forstår på Emmili at Würth er en uformell arbeidsplass, hvor det er høyt under taket og rom for å stille spørsmål og tenke nytt.

I Würth er det også gode muligheter for å vokse og utvikle seg - både innad i bedriften og i egen stilling. Emmili er tydelig på at det å utvikle seg hos Würth kan handle minst like mye om å utvikles i stillingen man allerede har, som å skulle satse videre på nye roller i bedriften.

"Det er utrolig mange spennende stillinger i Würth hvor du kan vokse og utvikle deg. Selv om jeg har samme stillingstittel i dag som da jeg startet for 3 år siden, har jeg nå helt andre oppgaver enn hva jeg hadde da jeg startet. Jeg lærer masse og utvikler meg både faglig og personlig".


For Würth er det viktig med utvikling både for ansatte og for bedriften, og den siste tiden har de hatt økt fokus på digitalisering. Det har blant annet vært viktig for Würth at nyansatte føler seg ivaretatt og får den opplæringen og oppfølgingen som trengs - selv om man ikke møtes ansikt til ansikt. De har derfor arbeidet med å få på plass en digital opplæringsprosess med et digitalt løp som følger den nyansatte.


wurth team

Bærekraft på agendaen

Bærekraft er et satsningsområde for Würth, og det jobbes nå med å få bærekraft inn i forretningsplanen. Det er viktig både for bedriften, de ansatte og kundene. Her er de opptatt av å ta små grep som til sammen blir store - som for eksempel å lage miljøstasjoner for søppelsortering på hovedkontoret. Würth har miljøsertifiseringen NS-EN ISO-14001, i tillegg til å være medlem av Grønt Punkt Norge AS, RENAS og Batteriretur. De er også blitt medlem i Etisk Handel Norge, og jobber med å bli sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift i løpet av 2021.

Som en del av arbeidet med å bli mer miljøvennlige har de også et økt fokus på miljø og bærekraft i produktene de selger. Blant annet har de nå tatt inn en montasjehanske som både er delvis biologisk nedbrytbar, og har miljøsertifisert emballasje. Basert på samtalen med Emmili virker det som at Würth har spennende ting på gang, og at bærekraft og sirkulærøkonomien for alvor er på vei inn i forretningsmodellen. Vi gleder oss til fortsettelsen!

For en så stor bedrift vil det alltid være lokale forskjeller, og i denne teksten har vi derfor konsentrert oss om hovedkontoret. Korona-pandemien har ført til noen endringer i arbeidshverdagen, og teksten er skrevet med utgangspunkt i hvordan det var før pandemien.

Ønsker du å vite mer om arbeidshverdagen og jobbmulighetene i Würth? På deres hjemmeside kan du lese mer om hvilke muligheter de tilbyr, og de har også en egen profil på Finn.no.

Andre anbefalte artikler

Alpha Elektro – Lokalt fokus i 20 år

Jobbe i Nittedal

Scala Interiør - Den lille, koselige butikken med personlig service

Jobbe i Nittedal

Sparebank1 Nittedal - Lokalt kontor med nasjonal kompetanse

Jobbe i Nittedal