NOR-Konsulenten - En engasjert og kunnskapsrik ledelseskonsulent

Jobbe i Nittedal
Publisert på

nettsiden_Forsidebilder (4).png
Tekst: Julie Marie Jappee
Foto: Silje Strømstad
  • Del:

Bjørn-Inge Skipperud hadde årevis med ledererfaring da han startet NOR-Konsulenten i 2009. Da hadde han blant annet vært Country Manager (salgsdirektør) for belysning i Philips Norge i 10 år og sittet i den nordiske ledergruppen, i tillegg til å være mentor for unge talenter som var en del av programmet Young Talents. I 2006 fikk han til og med tittelen "Hall of Fame" på grunn av sitt særdeles gode og inspirerende lederskap, i konkurranse med 3000 andre.

 

Drømmen for Bjørn-Inge og NOR-Konsulenten er å være en ressurs for kundene. Bjørn-Inge forteller at han gleder seg over å se at noen får det til, og føler selv han har lykkes dersom han kan være en som bidrar og gjør andre gode. Her har vi virkelig møtt en som brenner for det han gjør, og for å bruke sin kunnskap og erfaring til glede for andre.

Et verdifult blikk utenfra

Med sin lange erfaring har Bjørn-Inge blitt ekspert på å se bedrifter utenfra, og ikke minst se hvordan bedriftskultur kan bidra til å gjøre bedrifter bedre. Enten det er å gjøre mer av det de allerede gjør, eller gjennomføre endringer. Det som er viktig for Bjørn-Inge er å bidra til at folk lykkes i det de gjør, og at man spiller hverandre gode innad i bedriften.

For mange ledere kan det blant annet være en utfordring at de har for mange baller i luften, som kan være vanskelige å fange. Heldigvis har Bjørn-Inge verktøyene man trenger - og bidrar til å både fange og sortere disse ballene. Han er også en mester i å avdekke tidstyver, noe mange setter pris på i en hektisk hverdag.

"Det er ikke så lett å se seg selv og bedriften utenfra, og ofte har man som leder så mye å gjøre at man ikke rekker å stoppe og reflektere. I mange små og mellomstore bedrifter har også lederen flere roller, som gjør det vanskelig å vite hvilken hatt man har på seg når man tar beslutninger. Min oppgave blir å observere ledelsen utenfra, blant annet for å hjelpe med å skille ulike roller."

 
Bjørn-Inge kan ha mange forskjellige oppgaver hos en bedrift, både innen ledelse og salg. Menneskene han hjelper kan være alt fra en salgssjef som ønsker å bli enda råere i jobben sin, til å være en sparringspartner for en leder. Bedriftene Bjørn-Inge jobber med er både små og mellomstore, og fellessnevneren er at de ønsker å bli enda bedre på det de gjør. Her er mestringsfølelse, personlig utvikling og det å ha det gøy på jobb en viktig nøkkel.

 

NOR-Konsulenten v/Bjørn-Inge Skipperud

Etablert: 2009

Antall ansatte: 1

Holder til: Hellinga 12, 1481 Hagan

Driver med: Salgs- og ledelseskonsulent og bedriftsrådgiver

Nettside: http://www.norkonsulenten.no


Viktigheten av god jobbkultur

Bjørn-Inge brenner for god ledelse, og å skape arbeidsplasser med god jobbkultur. Når han jobber hos bedrifter tar han med seg sin 30 år lange erfaring, et svært godt humør og en god innstilling, for å bidra til positiv utvikling for både bedriften og menneskene som jobber der.

"Etter lang tid på hjemmekontor der man kun har møttes digitalt, er det mange bedrifter som blir nødt til å sy sammen den gode bedriftskulturen på nytt. Man må på en måte bli litt kjent igjen. Det er viktig at man tar seg tid til det etter en lang periode der de ansatte kun har møttes via skjerm. Her mener jeg det viktigste man kan gjøre som leder er å vise at man bryr seg."


Bjørn-Inges entusiasme, engasjement og positivitet er absolutt smittende. Så er du leder og trenger bistand med å skape god jobbkultur eller skille rollene dine i bedriften? Da kan Bjørn-Inge være mannen å kontakte!

Hverdagstips fra Bjørn-Inge: Bruk skogen, det er balsam for sjela! Alle trenger et fristed i hverdagen, og Nittedal har så mange muligheter om man vil koble av litt i skogen.

 

Andre anbefalte artikler

Alpha Elektro – Lokalt fokus i 20 år

Jobbe i Nittedal

Scala Interiør - Den lille, koselige butikken med personlig service

Jobbe i Nittedal

Sparebank1 Nittedal - Lokalt kontor med nasjonal kompetanse

Jobbe i Nittedal