Alpha Elektro – Lokalt fokus i 20 år

Jobbe i Nittedal
Publisert på
Nattarbeid Alpha.jpg
Tekst: Julie Marie Jappée
Foto: Alpha Elektro
  • Del:

At lokalsamfunnet i Nittedal er viktig for Alpha Elektro er ikke vanskelig å se. Faktisk trenger du ikke dra lenger enn til GIFs hjemmebane, og Alpha Elektro sponser også flere lag og foreninger i bygda. Det er det mange som har glede av og setter pris på.

sponsorer

 

Hos Alpha Elektro på Skytta jobber det en gjeng dyktige folk, som blant annet har levert den elektriske installasjonen hos Myrens Nittedal. Lokale samarbeid gleder Alpha Elektro stort, og de ønsker seg enda flere lokale prosjekter i fremtiden. Det som starta med fire mann i 2001 er i dag en bedrift med over 40 ansatte, med alt fra lærlinger på 18 år til den mer erfarne 65-åringen.

Det var et ønske om å starte noe eget som gjorde at Alpha Elektro så dagens lys i 2001. På den tiden jobbet daglig leder Glenn Hjelkerud faktisk som brannmann i Nittedal, og av de fire som starta bedriften er Glenn den eneste som fortsatt er med som eier. I dag er de fleste av Alpha Elektros prosjekter i Oslo, og nye oppdrag er ofte basert på gode anbefalinger fra kunder. Det kan man være stolt av!

 

Alpha Elektro

Etablert: 2001

Antall ansatte: Over 40

Holder til: Brennaveien 2, 1481 Hagan

Driver med: Elektrikertjenester til privat og bedrift

Nettside: https://www.alphaelektro.no/

Du finner også Alpha Elektro på Facebook

Spennende prosjekter

Prosjektene hos Alpha Elektro er både spennende og varierte, og akkurat nå har de blant annet 10-15 ansatte som jobber på et større prosjekt i Oslo sentrum. Alpha Elektro kan vise til prosjekter for eksklusive magasiner som Eger og Steen & Strøm, og er nå i gang med prosjekter hos to nye restauranter i Oslo. De får også stadig ny tillit fra fornøyde kunder. Ikke bare gjør de en god jobb - de er også opptatt av at kommunikasjonen skal være så enkel som mulig.

Prosjektene hos Alpha Elektro er både spennende og varierte, og akkurat nå har de blant annet 10-15 ansatte som jobber på et større prosjekt i Oslo sentrum. Alpha Elektro kan vise til prosjekter for eksklusive magasiner som Eger og Steen & Strøm, og er nå i gang med prosjekter hos to nye restauranter i Oslo. De får også stadig ny tillit fra fornøyde kunder. Ikke bare gjør de en god jobb - de er også opptatt av at kommunikasjonen skal være så enkel som mulig.

Velkommen, lærlinger!

Alpha Elektro tar stadig i mot nye lærlinger. Som lærling i Alpha Elektro blir du raskt kasta ut i jobb - sammen med en erfaren ansatt så klart. Det fører til at du får mye erfaring helt fra start, på en forsvarlig og trygg måte. For det ligger mye ansvar i jobben som elektriker, og det å ta ansvar er noe man tidlig lærer seg.

 

 

Som lærling blir du kasta ut i jobb med en gang, sammen med en erfaren ansatt. Dermed får du mye praktisk erfaring fra start, og lærer både faget og det å ta ansvar. Vi har månedlige oppfølgingssamtaler med hver enkelt lærling, for å sørge for at de blir fulgt opp skikkelig og får den veiledningen de trenger.

 

- Glenn Hjelkerud, daglig lederbil-alpha-elektro

Lokal bedrifter med muligheter

Alpha Elektro ønsker å rekruttere lokalt både fra skole og innbyggere. Lista over fordelene ved en lokal arbeidsplass er lang, og Glenn nevner blant annet kort reisevei og kjennskap til områder og kunder - i tillegg til en arbeidsplass der du vil få spennende og varierte oppgaver.

Det er viktig for Alpha Elektro å legge til rette for utvikling for de ansatte, enten du er fersk eller har lengre erfaring. Med disse mulighetene, kombinert et godt arbeidsmiljø, er det ikke så rart at mange velger å bli i Alpha Elektro lenge. Her finner du en god blanding av mennesker som alle ønsker fornøyde kunder og en fin jobbhverdag - med en god dose humor.

Det er veldig hyggelig å jobbe i Nittedal, og man møter ofte mange kjente. Flere av de som jobber her er jo selv fra Nittedal, og en kunde kan derfor rett som det er være en tidligere nabo eller en du møter på butikken. Sånt er hyggelig!

- Glenn Hjelkerud, daglig leder

Andre anbefalte artikler

Scala Interiør - Den lille, koselige butikken med personlig service

Jobbe i Nittedal

Sparebank1 Nittedal - Lokalt kontor med nasjonal kompetanse

Jobbe i Nittedal

Studio LK - Kunsten å fange minner

Jobbe i Nittedal