Scala Interiør - Den lille, koselige butikken med personlig service

Jobbe i Nittedal
Publisert på
nettsiden_Forsidebilder (11).png
Tekst: Julie Marie Jappée
Foto: Scala Interiør
  • Del:

Wenche og Stine har kjent til hverandre siden ungdomsskolen, og siden den gang har veiene deres krysset flere ganger. Da de helt tilfeldig møttes sommeren for et par år siden, gikk begge rundt med en drøm om å gjøre noe annet på jobbfronten. De hadde også et felles ønske om å jobbe i butikk. Etter flere runder frem og tilbake begynte for alvor planleggingen av Scala Interiør - og butikken kommer mange nittedølinger tilgode.

Et spennende første leveår!

Stine og Wenche syns det første leveåret har vært både spennende og morsomt. Samtidig har de flere ganger blitt nødt til å kaste seg rundt for å stenge eller åpne butikken når reglene endrer seg. Men for Stine og Wenche er det å drive butikk under en pandemi det eneste de kjenner til, så de mister ikke motet av den grunn. Selv om de selvfølgelig aller helst vil ha kundene i butikken.


Det aller beste i Scalas Interiørs første leveår har helt klart vært å møte alle de hyggelige menneskene! Vi stortrives med å snakke med kundene og bli kjent med dem, og har blitt så godt tatt i mot!

Tilpasser seg kundenes ønsker

Scala Interiør ønsker å være "den lille butikken med personlig service". Tanken var egentlig at Scala Interiør skulle være en interiørbutikk, med et lite hjørne til klær. Men etter hvert som året har gått har klærne gradvis tatt over butikklokalet, og Wenche og Stine forteller at fordelingen i butikken nå er omtrent 60% klær og 40% interiør. Noe av bakgrunnen for dette er tilbakemelding fra kundene, for Stine og Wenche er opptatt av å lytte til kundenes behov og ønsker.

Vi syns det er kjempegøy når kundene tipser oss om ting som passer perfekt i butikken! En del av det vi selger er faktisk etter tips fra kunder, blant annet noen nydelige glass fra Frederik Bagger.

Mange har også ønsket seg barnetøy hos Scala - et ønske som nå er oppfylt! Siden midten av juni har det vært mulig å finne litt barnetøy i butikken, noe Stine og Wenche syns er veldig gøy.Stiller strenge krav til leverandører

Selv om det tok litt tid å bestemme seg for om de skulle satse på butikkdrømmen, var det likevel det å finne passende leverandører som tok lengst tid. Det er ikke tilfeldig hvem Scala kjøper inn varer fra. For Stine og Wenche er det viktig at leverandørene har fokus på bærekraft, og har gode verdier. Varene i butikken er hovedsakelig fra norske eller andre nordiske leverandører, fordi Stine og Wenche mener det er viktig å fremme nordiske merker og design.

Scala Interiør

Etablert: 2020

Antall ansatte: 4

Holder til: Bjertnestangen 4, 1482 Nittedal

Driver med: Salg av klær og interiørartikler

Nettside: https://www.scalainterior.no/index.php

Du finner også Scala interiør på Facebook og Instagram.

Drømmer om flere aktiviteter og lokale samarbeid

Fremover håper Stine og Wenche at de kan ha flere arrangementer og aktiviteter knyttet til butikken. Det er jo så gøy når det skjer litt og man kan møtes! I vinter hadde de blant annet et julemarked utenfor lokalene på Bjertnestangen, og Stine og Wenche er veldig fornøyde med både lokaler og plassering.


Her har vi gode parkeringsmuligheter, god plass og store vinduer mot veien. Vi syns selv vi har vært veldig heldige med lokalene, og om det er bedrifter i bygda som tenker det samme er vi veldig åpne for relevante, lokale samarbeid.Andre anbefalte artikler

Alpha Elektro – Lokalt fokus i 20 år

Jobbe i Nittedal

Sparebank1 Nittedal - Lokalt kontor med nasjonal kompetanse

Jobbe i Nittedal

Studio LK - Kunsten å fange minner

Jobbe i Nittedal