FraNittedal inviterer lokale bedrifter til å bli med i årets julekalender!

Leve i Nittedal
Publisert på
FraNittedal_Julekalender_teaser.png
  • Del:

I år som i fjor ønsker vi å engasjere lokale bedrifter og innbyggere i FraNittedals julekalender, og oppfordre til å handle julegaver lokalt i Nittedal.

FraNittedals julekalender er en del av FraNittedal-prosjektet, der målet er å bidra til at flere benytter seg av lokale tilbud. Prosjektet er et samarbeid mellom Nittedal kommune og Nittedal Næringsforening, og du finner mer informasjon om prosjektet på franittedal.no.

Sammen kan vi vise frem alle de gode julegavealternativene Nittedal har å by på, og skape en hyggelig førjulstid med lokalt fokus.


Vi håper din bedrift er interessert i å bli med!
Frist for å melde interesse er torsdag 12. november kl. 12:00

 

MELD PÅ DIN BEDRIFT HER!

 I første omgang ønsker vi å vite hvor mange som er interessert i å være med i kalenderen. I fjor var interessen for å være med stor, så vi kan ikke garantere at alle som melder seg får plass i kalenderen. 

 

 

 

???? Om kalenderen: 
Hver dag 1. - 24. desember åpnes en ny luke i kalenderen. Hver bedrift får egen luke. I lukene kan man for eksempel vinne premier, få tilbud om rabatt på varer eller tjenester fra lokale bedrifter, julegavetips eller noe annet som kan få flere til å handle lokalt. 

Vi håper at din bedrift ønsker å delta ved å gi et godt tilbud og/eller premie. I retur får dere god markedsføring av deres virksomhet, og økt lokal handel i årets viktigste handelsperiode.


Julekalenderen er digital, og lukene vil derfor åpnes og publiseres på Facebook og Instagram.

 

Andre anbefalte artikler

Romjulsaktiviteter

Leve i Nittedal

Høstaktiviteter

Leve i Nittedal

Tur til Langvann

Leve i Nittedal