Om Nittedal

Nittedal har en super kombinasjon av bo- og jobbmuligheter, med fine turområder og kort vei til Oslo. Kommunen er en naturskjønn dal med det meste av det du trenger av butikker, spisesteder, velværesalonger og kulturtilbud. Rundt om i bygda finner du spennende bedrifter som byr på både interessante historier og gode, verdifulle arbeidsplasser.

Botilbudet i Nittedal er variert, med alt fra leiligheter og rekkehus til eneboliger og gårder. Gode skoler og barnehager gir trygge rammer, og det er mange muligheter for deg som er interessert i musikk, dans, teater, sport, idrett eller friluftsliv. Eller kanskje en kombinasjon? Nittedal grenser blant annet til Oslo i sør og Lunner i nord, og her bor du både i nærheten av by og mark. Kom og utforsk Nittedal selv - det tar deg bare 30 minutter fra Oslo S!

OM FRANITTEDAL

#FraNittedal skal vise frem jobb- og bomuligheter i Nittedal, gjennom bilder, video og tekst. Prosjektet er finansiert av Nittedal kommune, og driftes av Nittedal Næringsforening. #FraNittedal skal inspirere og informere deg som bor og jobber i Nittedal eller ønsker å vite mer om mulighetene kommunen har å tilby.

Rotnes

På Rotnes finner du blant annet Nittedals kommunesentrum og Mo-senteret, med butikker, bibliotek, kirke og flere kaféer og restauranter. Her ligger også den videregående skolen, i tillegg til Nittedal ungdomsskole, barneskoler og barnehager.

Av bomuligheter rommer Rotnes rekkehus, leiligheter og eneboliger, og byr på fine turmuligheter rett utenfor døra. Sentralt på Rotnes finner du også Nittedal stasjon, med togforbindelse direkte til Oslo. Togturen til Oslo S tar faktisk bare en halvtime!

Hakadal

Hakadal er navnet på området lengst nord i Nittedal, og kanskje mest kjent som hjemstedet til Kjerringa med staven? De fleste butikkene i Hakadal ligger på Åneby, og her finner du også legekontor, apotek og kafé. Det ligger flere barnehager, barneskole og ungdomsskole i Hakadal, og kollektivtilbudet inkluderer både buss og tog.

Er du interessert i golf kan Hakadal friste med én av Nittedals to golfbaner, Aas Gård golfpark. På vinteren bidrar alpinanlegget Varingskollen til morsomme aktivitetsmuligheter. Skal du ut på tur er det fine turmuligheter lett tilgjengelig både i Romeriksåsen og Nordmarka.

Søndre

Søndre omfatter blant annet Gjelleråsen, Skytta og Hagan. På Hagan finner du blant annet et senter med butikker, frisør, legekontor og helsestasjon, i tillegg til flere spisesteder. På Skytta ligger Skytta Næringspark, med flere store, og mange litt mindre, bedrifter.

Enten du ønsker å bo i leilighet, rekkehus eller enebolig er det mulighet for det i Søndre. Området har flere barnehager og barneskoler, i tillegg til Li ungdomsskole. I Søndre ligger også én av Nittedals to golfbaner - Hauger golfklubb. Fra Gjelleråsen er kollektivtilbudet godt og veien kort til både Oslo, Lillestrøm og Gardermoen.