Kommunestyret står samlet bak Handle Lokalt prosjektet

Jobbe i Nittedal
Publisert på
Design uten navn (14).png
  • Del:

Nittedal kommunestyre står samlet bak Nittedals næringsforening prosjekt; «Handle lokalt». Utbruddet av covid-19 har hatt store konsekvenser for norsk næringsliv og også næringslivet i Nittedal. Målet med prosjektet er å redusere konsekvensene av Covid19, ved hjelp av målrettede tiltak mot bedrifter og arbeidsplasser i Nittedal.

Tiltakene skal virke samlende, samtidig som det skal gi optimisme og gi grunnlag for et yrende næringsliv i Nittedal i årene som kommer. Prosjektet skal bistå bedrifter til å holde hjulene i gang i en krevende periode, slik at arbeidsplasser og lokale bedrifter kan komme styrket ut av krisen.

Det er i denne prekære situasjonen, som mange innbyggere og næringsliv opplever, viktig å komme raskt i gang med lokale tiltakspakker som et supplement til nasjonale tiltakspakker. Summen av de nasjonale og lokale tiltak er det som kan være med å bidra til å opprettholde arbeidsplasser, redde bedrifter fra konkurs, permitterte raskere tilbake i arbeid og de som har mistet jobben raskere tilbake i arbeid.

Derfor er det helt nødvendig å gjennomføre lokale tiltak i flere trinn med politiske forankring. Prosjektet «Handle lokalt» er bare en del av dette og med på å bevisstgjøre Nittedals innbyggere om viktigheten av at vi alle støtter opp for vårt lokale næringsliv.

Andre anbefalte artikler

Alpha Elektro – Lokalt fokus i 20 år

Jobbe i Nittedal

Scala Interiør - Den lille, koselige butikken med personlig service

Jobbe i Nittedal

Sparebank1 Nittedal - Lokalt kontor med nasjonal kompetanse

Jobbe i Nittedal