Sparebank1 Nittedal - Lokalt kontor med nasjonal kompetanse

Jobbe i Nittedal
Publisert på
Sparebank 1 - WEB (2 of 4).jpg
Tekst: Julie Marie Jappée
Foto: Silje Strømstad
  • Del:

Nittedal er en kommune i vekst og endring, med stadig nye jobb- og bomuligheter. Det gjør også kommunen til en attraktiv arbeidsplass, og for Sparebank 1 har det gitt flere unge, dyktige medarbeidere. Vi har tatt en prat med tre av dem; Karianne fra eiendomsmeglerkontoret, Rikke som jobber med privatkunder og Halvor som jobber med bedriftsmarkedet. De gir deg svaret på hvorfor Sparebank 1 Nittedal er et spennende og morsomt sted å jobbe, og et innblikk i viktigheten av et lokalt bank- og eiendomsmeglerkontor.

Solskinnshistorier og muligheter

Det gode miljøet og omdømmet er mye av grunnene til at disse tre ønsket seg til Sparebank 1 Nittedal, og solskinnshistoriene kom på løpende bånd fra venner og familie forut for ansettelsene. I tillegg var det noe med Nittedal som gjorde dette kontoret ekstra attraktivt, med både spennende vekst og utvikling i kommunen, nærhet til Marka og kort reisevei fra hjemmet deres på Rotnes, Harestua og i Oslo. Det gleder våre lokale hjerter.

Da jeg fortalte venner og familie at jeg hadde søkt jobb hos Sparebank 1 ble det enda tydeligere for meg at dette måtte være et bra sted å jobbe. Jeg fikk solskinnshistorie på solskinnshistorie, og kan bekrefte at det virkelig er en fin arbeidsplass.


sparebank1

Enten du er nyansatt eller har vært ansatt i årevis trenger du ikke være redd for å komme med innspill eller forslag hos Sparebank 1. Her er det god takhøyde og kort vei til toppen, som bidrar til at de ansatte føler seg hørt. Det gir også rom for utvikling - både for ansatte og bedriften. Kanskje er også dette noe av grunnen til det lave gjennomtrekket hos Sparebank 1 Nittedal?


Flere kollegaer har lang fartstid, og deler gjerne av både erfaring og kunnskap når det trengs. Det gir jo en veldig trygghet når man er ny. Samtidig er alle veldig mottakelige for innspill og forslag til endringer. Det gjør at vi stadig utvikler oss - uten at kompetansen forsvinner.


Fra drøm til sluttresultat

Både som ansatt i eiendomsavdelingen og avdelingene for bedrifts- og privatkunder jobber man tett på mennesker og deres drømmer. Enten det er drømmen om første bolig, målet om å starte sin egen bedrift eller et nytt byggeprosjekt som skal realiseres, er det viktig å bli møtt av folk som i tillegg til kunnskap og kompetanse også er skikkelig hyggelige. Og basert på menneskene vi har møtt hos Sparebank 1 er det akkurat det du møter. Her er det store smil, engasjement og nødvendig kunnskap og kompetanse. Sparebank 1 Nittedal virker rett og slett som et fint sted for både ansatte og kunder, og et utmerket sted å realisere både jobb- og boligdrømmer. Det er hvert fall ikke mangel på vennlige og dyktige folk som vil hjelpe!

Sparebank 1 Nittedal

Etablert: 2001 (Nittedalskontoret)

Antall ansatte: 11

Holder til: Mattias Skyttersvei 21-23, 1482 Nittedal

Driver med: Rådgivning, bedriftsrådgivning og eiendomsmegling. Har også minibank, innskuddsautomat, nettbank-PC og uttak av valuta.

Nettside: https://www.sparebank1.no/nb/ringerike-hadeland/privat/kundeservice/kontakt/lokalbanknittedal.htmlEt lokalt kontor - hva betyr det?

For Sparebank 1 Nittedal betyr det blant annet at de oppriktig bryr seg om hvordan det gikk med hytta dere nettopp har fått hjelp til å kjøpe. Og at de følger opp etter at drømmeboligen endelig har blitt din. De er tett på lokalmiljøet og har nær relasjon med kunden, i tillegg til å støtte lokale lag og foreninger.

På kontoret i Nittedal er de også opptatt av å jobbe tett på tvers av avdelingene. Det bidrar til at de ansatte har kjennskap til hele tilbudet, og dermed kan de også gi enda bedre hjelp til deg og meg. Hos Sparebank 1 Nittedal finner du hjelpen du trenger innen bank, rådgiving og eiendomsmegling, og kontoret er en del av Sparebank 1-Alliansen. Det betyr at de har en stor og stødig storebror i ryggen, samtidig som de kan levere den lokale servicen de brenner for.


Sparebank 1 er stadig på jakt etter nye talenter. Dersom du har lyst til å holde deg oppdatert på jobbmulighetene hos Sparebank 1 kan vi tipse om å følge dem på Finn.no. De er også aktive på Instagram under navnet @sparebank1ringerikehadeland.

Andre anbefalte artikler

Alpha Elektro – Lokalt fokus i 20 år

Jobbe i Nittedal

Scala Interiør - Den lille, koselige butikken med personlig service

Jobbe i Nittedal

Studio LK - Kunsten å fange minner

Jobbe i Nittedal