Diplom-Is er stolte av å høre til i Nittedal!

Jobbe i Nittedal
Publisert på
 
Krone-is-Banner2.jpg
Tekst: Julie Marie Jappee/Netspire
Foto: Diplom-Is
  • Del:

Lokalene til Diplom-Is på Skytta rommer både muligheter, kompetanse og ikke minst produksjon av fantastisk iskrem! Cecilie Krüger Christiansen, HR-direktør hos Diplom-Is, har gitt oss et innblikk i hvorfor Diplom-Is er en så fin arbeidsplass, og hvordan Diplom-Is er et sted for utvikling - både for mennesker, produkter og smaker. Diplom-Is har ett produksjonsanlegg, som ligger på Skytta, og har i tillegg avdelinger rundt om i Norge.

Her er det fint å jobbe!

I anledning 17. mai finner du akkurat nå bunadskledde Krone-Is i norske butikker. Dette gjør Diplom-Is for å vise hvor stolte de er av sin norske historie, og Cecilie forteller at Diplom-Is også er svært stolte av å holde til i Nittedal, hvor hun selv også er oppvokst. Fra fabrikken har man kort vei til marka og fine turmuligheter, og Cecilie har selv hatt teamsamling hvor de har kombinert møte med tur i skogen. De ansatte oppfordres til å gå seg en tur i lunsjen, og med grønne, fine omgivelser er Nittedal et perfekt sted om du ønsker å søke skogens ro i pausen.


Diplom-Is har hvert år mange unge sesongarbeidere, som de er opptatt av å ta godt vare på. Hver sommer får Diplom-Is besøk av LOs Sommerpatrulje, som sjekker at alt er som det skal for de unge arbeidstakerne som har sommerjobb hos Nittedalsbedriften. Cecilie forteller at de får svært gode tilbakemeldinger fra Sommerpatruljen, noe som er viktig både for dem og de unge.


"Mange av våre ansatte startet som sesongarbeidere, og har trivdes så godt at de har ønsket å fortsette hos oss. Det gode arbeidsmiljøet er nok mye av grunnen til at vi har en så stabil gjeng med mennesker hos oss, og vi opplever en helt unik stolthet over arbeidsplassen vår".


Isbilen! Vi er mange som er veldig glad i Diplom-Isbilen, og nå er isbil-sesongen i gang igjen. Hvert år rekrutteres mange mennesker til disse jobbene, og det er en grundig ansettelsesprosess der sikkerhet både for sjåfør og omgivelser er i fokus. Det skal være både stas og trygt å ha en isbil fra Diplom-Is i nabolaget.
Diplom-Is AS

 

Etablert: 1930

Antall ansatte: 569

Holder til: Brennaveien 10, 1481 Hagan

Driver med: Iskremproduksjon

Nettside: https://www.diplom-is.no/

 

Grønn omstilling

Følger du Diplom-Is på Instagram? Ikke bare inneholder profilen masse inspirasjon og nyheter, men du finner også smarte tips til hvordan du kan gjenbruke iskrememballasjen! Nettopp emballasje har vært ett av områdene Diplom-Is har funnet en ny, mer bærekraftig løsning på. Sammen med emballasjeleverandøren og gjenvinningsanlegg har de testet seg frem til en sort farge i Royal-isboksene som gjør at boksene kan sorteres som vanlig plast. Faktisk innebærer dette at man per år kan resirkulere så mye som 130 tonn mer plast!

Diplom-Is er en Miljøfyrtårnsertifisert bedrift, og viser tydelig at de tar miljø og samfunnsansvar på alvor. For å hindre at de belaster Nittedals renseanlegg mer enn nødvendig, har de sitt eget renseanlegg for avløpsvann. De jobber også med å få ned utslipp, blant annet gjennom å investere i elektriske distribusjonsbiler. Med mål om å få bærekraftsprisen, slik moderselskapet TINE allerede har fått, er det ingen tvil om at Diplom-Is setter bærekraft høyt og jobber hardt med å ta sin del av ansvaret.
Muligheter for mange

Enten du ønsker å gjøre karriere innad i bedriften, eller bare ønsker en trygg og stabil arbeidsplass, er mulighetene mange hos Diplom-Is. Rundt 100 av Nittedals innbyggere har allerede en lokal arbeidsplass hos Diplom-Is, noen bor til og med i gangavstand og tusler til jobb på fem minutter. Det høres både praktisk og utrolig deilig ut!

Mangfold er viktig hos Diplom-Is, så her møter du mennesker med ulik bakgrunn, nasjonalitet, alder og erfaring. Diplom-Is er en betydelig sesongbedrift og har i snitt ca 570 ansatte, fordelt på ulike avdelinger i hele landet. Mange har søkt jobb på oppfordring fra venner og familie, som selv har vært så fornøyde og stolte over arbeidsplassen sin at de ønsker at andre skal få samme mulighet. Det viser virkelig at dette er en fin arbeidsplass!

Lyst til å bli en del av Diplom-Is-laget? Diplom-Is er alltid på jakt etter nye medarbeidere og talenter til sine mange, spennende avdelinger. De er også godkjent lærlingbedrift og har lærlingplasser innen flere fagfelt. Sjekk ut deres hjemmeside for mer informasjon om muligheter og ledige stillinger!

Andre anbefalte artikler

Alpha Elektro – Lokalt fokus i 20 år

Jobbe i Nittedal

Scala Interiør - Den lille, koselige butikken med personlig service

Jobbe i Nittedal

Sparebank1 Nittedal - Lokalt kontor med nasjonal kompetanse

Jobbe i Nittedal