Endelig har Myrens Treningssenter Nittedal åpnet!

Jobbe i Nittedal
Publisert på

nettsiden_Forsidebilder (1).png
Tekst: Julie Marie Jappee
Foto: Silje Strømstad
  • Del:

For Marianne J. Holmsen, daglig leder hos Myrens Nittedal, er treningssenteret endelig blitt en realitet etter over 10 år med venting. Planleggingen av nytt senter begynte for alvor sammen med Guro Hovdan Iversen for 4 år siden, og med god hjelp fra venner og bekjente har de gjort alt fra planskisser til interiørvalg og snekring av resepsjonsdisk selv. God hjelp, pågangsmot og stor frihet fra leder hos Myrens Torshov har gjort Myrens Nittedal til akkurat det senteret de håpet på.

 

"Farge- og interiørvalg er basert på et ønske om at senteret skal være hjemmekoselig og gi energi. De fire årstidene er representert i ulike rom, og vi har tatt bilder fra ulike årstider i Nittedal. Vi syns den lokale tilhørigheten til Nittedal er viktig å vise frem på senteret".

 

Myrens sin visjon er å gi folket i Nittedal treningsglede og bedre helse. Og nettopp dette med helse og treningsglede er helt sentralt i alt Myrens gjør. De har et svært variert tilbud på senteret, med alt fra timer til "godt voksne" og "mor og barn", til egentrening i apparater, spinningtimer og trening med personlig trener. 

De har bevisst valgt å ikke ha speil rundt omkring på senteret, fordi mange har et anstrengt forhold til egen kropp og selvbilde, og mange synes da speil er forstyrrende. Treningsglede og god helse er aller viktigst, så hvis det å ikke ha så mange speil kan bidra til mer treningsglede og mindre kroppsfokus, er det det viktigste.

Myrens Treningssenter Nittedal

Etablert: 2020, åpnet i 2021

Antall ansatte: 30

Holder til: 2. etg på Mo-senteret

Driver med: Treningssenter

Nettside: https://www.myrensnittedal.no/

 

Helsefremmende samarbeid

Marianne opplever at helse er viktig for kommunen, og de har et godt samarbeid med både politikere, kommuneadministrasjon og kommunelegen i Nittedal. Det har vært en tett dialog mellom Myrens Nittedal og kommunen forut for åpningen av senteret. Denne støtten opplever Myrens-damene som svært positiv. I tillegg har Myrens allerede flere lokale samarbeid.

Marianne forteller at de blant annet har et godt samarbeid med Frisklivssentralen i Nittedal, som er en kommunal helsetjeneste. Alpha Elektro har tatt seg av det elektriske i lokalene, og til stor glede for medlemmene i CK Nittedal har de også fått på plass en avtale som inkluderer bruk av den nye, fine spinningsalen. Myrens er også i ferd med å lage en egen bedriftsavtale for bedrifter som er medlem av Nittedal Næringsforening.

 

30 lokale arbeidsplasser!

Når Myrens nå har åpnet bidrar de med 30 nye arbeidsplasser i Nittedal. Nesten alle de ansatte er lokale, og selv bor både Marianne og Guro i Nittedal. Marianne forteller at aldersspennet på de ansatte er fra 17 - 56 år, og hun er veldig imponert over menneskene de har ansatt. De har også en person på språkopplæring som bidrar to dager i uken.

"Da vi skulle ansette gjennomførte vi mange intervjuer og auditions, og vi møtte utrolig mange flinke mennesker gjennom rekrutteringsperioden. Nå står vi igjen med en fantastisk gjeng ansatte med bred kompetanse. Dyktige ansatte gir også fornøyde medlemmer, så det er vinn-vinn!"

 

Og drømmen for Myrens Nittedal, Marianne?

Drømmen er å kunne åpne for fullt, uten at senteret oppleves som for fullt av den grunn. At alle trives på Myrens, både medlemmer og ansatte, det er vårt mål!

Andre anbefalte artikler

Alpha Elektro – Lokalt fokus i 20 år

Jobbe i Nittedal

Scala Interiør - Den lille, koselige butikken med personlig service

Jobbe i Nittedal

Sparebank1 Nittedal - Lokalt kontor med nasjonal kompetanse

Jobbe i Nittedal